Поділитися:

єТурнікет - це соціальний проєкт для допомоги військовим від компанії WEBSPARK, який займається організацією тестувань та висвітленням перевіреної інформації про якість турнікетів.

Чому ми вирішили створити єТурнікет?

Волонтери намагаються допомагати військовим усім, чим можуть, але не завжди ця допомога є корисною. Турнікет - це не поле для експериментів, його якість і надійність дуже важлива. Ми створили проєкт "єТурнікет", щоб надати волонтерам і військовим надійну та перевірену інформацію щодо якості турнікетів, а виробникам - можливість протестувати свою продукцію.

“Неякісний турнікет - гірше за його відсутність, тому що дає хибну надію” - каже Євген Катрич, CEO WEBSPARK.

"єТурнікет" надає докладну інформацію про турнікети:

 • Сертифікація турнікета;
 • Проведене тестування;
 • Висновки експертів (військових медиків та фахівців);
 • Актуальна ціна;
 • Посилання на сайт виробника;
 • Рейтинг відповідного турнікета.

Процес тестування є неупередженим та детально відображає як позитивні, так і негативні результати, що допомагає визначити якість турнікетів.

Неякісне не має місця там, де стоїть питання життя і смерті” - говорить лікар-флеболог та судинний хірург Дмитро Андрощук.

Як працює сервіс?

Ми залучаємо військових експертів, медиків та виробників, які стають частиною проєкту і допомагають проводити тестування турнікетів.

Експерти сприяють розвитку проєкту, тестуючи турнікети різними методами та надаючи результати тестувань. Це допомагає виробникам вдосконалити конструкцію та функції турнікетів, а нам - зрозуміти, як покращити соціальну ініціативу.

Виробники турнікетів отримують зворотний зв'язок від експертів, які тестують продукцію. Це допомагає виявити будь-які недоліки в конструкції та внести необхідні поліпшення до своїх турнікетів. Такі дії  врешті-решт призводять до покращення якості виробів та підвищення конкурентоспроможності на ринку.

Крім того, відкриті тестування дозволяють виробникам продемонструвати надійність та якість своїх турнікетів, що сприяє збільшенню довіри потенційних клієнтів.

З якими викликами ми стикаємось?

Сервіс єТурнікет наразі потребує підтримки та участі:

  • Шукаємо та залучаємо військових і медичних експертів до процесу тестування;
  • Потрібні турнікети як для тестування, так і для розподілення за потребами військовим (тих, які гарно себе показали на перевірці);
  • Розповсюдження інформації про проєкт єТурнікет задля залучення аудиторії.

 

Кожного захисника України потрібно забезпечити якісним турнікетом, тому що це рятує життя!